Behang en wanddecoratie

Behang is hip. Onze vakkundige behangers maken uw muren bijzonder door uniek design behang en allerlei andere soorten behang en wanddecoratie in uw nieuwbouw of bestaande woning aan te brengen.

Kies eens een ander behangetje

Behang is verkrijgbaar in veel soorten en alle kleuren. Wilt u uw kamer een persoonlijk tintje geven? Kies dan voor fotobehang waarmee u uw eigen foto op uw wand krijgt. Behang voorzien van een eigen foto of meerdere foto's maakt een kamer persoonlijk. Het staat erg leuk in bijvoorbeeld de kinderslaapkamer, speelkamer of kleedkamer. Informeer naar de mogelijkheden.

Behang in bestaande en nieuwbouw woning of apartement

Hebt u een woning met scheuren in de wanden? Wij brengen in dit soort gevallen vaak glasvliesbehang aan. Dit type behang overbrugt scheuren en vangt de verschillen van rek en krimp op. De wand achter het behang kan daardoor 'werken' zonder dat u het ziet. Uiteraard kunnen wij ook zorgen dat de wand eerst gerepareerd wordt, zodat er geen scheur meer zichtbaar is en er 'gewoon' behang kan worden aangebracht.

Glasvliesbehang geeft nieuwbouwwoningen een strakke, eigentijdse uitstraling. De wanden zijn vaak al voorzien van een laag waarop direct kan worden behangen. Glasvliesbehang is in meerdere motieven verkrijgbaar en kan in elk gewenste kleur gesaust worden. Laat u goed informeren naar de mogelijkheden voor uw woning.

Behang voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers

U kunt via ons behang bestellen en het zelf of door ons laten aanbrengen. We brengen regelmatig traditioneel behang aan, en steeds vaker werken we ook met vinylbehang, fotobehang, behang met een hout-look zoals bamboe of schroten. Daarnaast kunnen we diverse soorten exclusieve wandbekleding op basis van textiel of vinyl leveren en aanbrengen.

Gedurende het hele schilderproces zorgen we dat u van a tot z wordt voorzien van de beste service. Neem snel contact met ons op en wij geven u uitleg over de mogelijkheden. U kunt ook alvast de winterschilder voor komende winter reserveren. U krijgt dan 15% korting op uren én materiaal gedurende de periode 19 november 2018 tot 21 maart 2019.