Binnenschilderwerk

Uw interieur is niet af zonder binnenschilderwerk. Is het alweer een paar jaar geleden dat u voor het laatst heeft geschilderd en is het tijd om een binnenschilder in te schakelen?

Zelf schilderen of toch uitbesteden?

Binnenschilderwerk, het lijkt zo simpel. En toch komt er meer bij kijken dan u denkt. Goed schilderwerk kost tijd en aandacht. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het zoeken van informatie over geschikte verfsoorten en de juiste materialen. Of aan het schilderproces zoals schuren, reinigen, schilderen, weer opschuren en urenlang met een verfkwast of roller in uw hand staan. Alles bij elkaar opgeteld loont het om een professionele schilder in te schakelen.

Snel, schoon en met topkwaliteit

Wij voeren ons vak al jarenlang uit en dankzij deze ervaring voorzien wij uw woning snel, schoon en met topkwaliteit verf van het beste binnenschilderwerk. Zo geniet u de komende jaren weer volop van uw prachtige interieur. Bovendien krijgt u 8 tot 10 jaar garantie op onze werk.

Wanneer schakelt u ons in?

Wilt u eens wat anders? Wij helpen u graag vanaf de eerste keuzes tot en met de oplevering van een nieuwe, frisse leefomgeving. Of zijn uw muren en plafond vergeeld of smoezelig, en ziet u scheurtjes, blaasjes, loslatende verf op uw kozijnen, plafonds of trap? Het maakt uw interieur er niet alleen minder mooi op, het tast ook de kwaliteit van uw leefomgeving aan.

Laat uw woning op tijd van nieuw binnenschilderwerk voorzien. Een fris en een strak in de verf gezet interieur geeft een opgeruimd gevoel, maakt uw interieur écht af en laat uw woning weer stralen. Professioneel aangebracht verf beschermt onder andere tegen

  • Vocht: Binnenschilderwerk zorgt dat het vocht in huis niet intrekt in de ondergronden, waarmee je houtrot voorkomt op de gevelkozijnen.
  • Slijtage. Vooral op veel belaste ondergronden, zoals uw trap, zorgt schilderwerk ervoor dat het materiaal langer meegaat.
  • Schimmels: Waar vocht is, kunnen schimmels ontstaan. In vochtgevoelige ruimtes, zoals de badkamer of de kelder, heeft binnenschilderwerk een belangrijke beschermende functie tegen schimmelvorming.

Gedurende het hele schilderproces zorgen we dat u van a tot z wordt voorzien van de beste service. Neem snel contact met ons op en wij geven u uitleg over de mogelijkheden. U kunt ook alvast de winterschilder voor komende winter reserveren. U krijgt dan 15% korting op uren én materiaal gedurende de periode 19 november 2018 tot 21 maart 2019.