Barbecue zaak 2013

Op vrijdag 26 juli hebben we weer lekker genoten van een barbecue met de collega's op de zaak. Dit als afsluiting van het eerste half jaar met zijn lange en koude winter, maar ook erg warme dagen, goed begin van de vakantie en goed voor de collegiale band. We hebben er weer een aantal foto's van gemaakt.

« terug naar particulieren

Gert van de Velde, directeur, vergeleek ons bedrijf met het varen op de woelige zee van het economische leven. "De wind heb je niet in de hand, maar wel hoe je de zeilen zet."

 

Zeewaardig moet je zijn, dat is vooral van belang tijdens zwaar weer. Een hele belangrijke is kredietwaardigheid, ons Graydon Award, wat betekent dat je financieel gezond bent, is dit jaar opnieuw aan ons uitgereikt. Dat heb je nodig om te varen op die woelige zee. Ook moet je vertrouwen hebben op je kompas, wat ondersteund wordt door het vertrouwen wat wij van veel klanten ontvangen, doordat onze klanten weten dat wij voor duurzaam gaan in kwaliteit en in relatie. U kunt ons hier ook op aanspreken! Gemotiveerde collega's, ook heel belangrijk. Wij investeren in mensen middels opleidingen. Je moet trots zijn op het werk wat je maakt, trots zijn op het bedrijf waar je werkt!

Onze visie is om het beste bedrijf uit de regio te zijn en te behoren bij de top 50, misschien wel 20, van de beste bedrijven van Nederland!