Bewoners van De Hanepraij ontvangen rolstoelbus door 'crowd funding'

Op 6 februari 2015 heeft De Hanepraij een nieuwe rolstoelbus feestelijk in ontvangst genomen.

« terug naar zakelijk

Zo kunnen er voor bewoners makkelijker uitjes en vakanties worden georganiseerd. Het idee voor de bus is afkomstig van drie medewerksters van De Hanepraij. Door het organiseren van diverse acties en sponsoring kon de bus worden aangeschaft.

 

De Hanepraij is erg blij met de rolstoelbus. Sander van IJsseldijk: ‘Toen enkele medewerkers in september met dit idee kwamen, was ik gelijk enthousiast. En is er veel werk verzet om deze bus voor onze bewoners mogelijk te maken. Hierdoor zijn spontane uitjes en vakanties naar bijvoorbeeld het Haerderhuys makkelijker te organiseren.' De afgelopen maanden hebben bij De Hanepraij in het teken gestaan van grote en kleine acties met als doel het financieren van de bus. Er zijn onder meer loten verkocht, een Winterfair en high tea georganiseerd en kaarten verkocht.

Samen met de belangrijke bijdrage van sponsors kon de aanschaf van de bus worden gerealiseerd. Belangrijke sponsoren zijn het consortium Servicepartners Midden-Holland, bestaande uit Bouwbedrijf De Vries en Verburg BV, Unica Bodegraven BV en Schilderwerken Van de Velde BV, die onder meer meegewerkt hebben aan de bouw van De Hanepraij en in het kader van resultaatgericht vastgoedonderhoud ook De Hanepraij onderhouden. Daarnaast hebben zich ingezet: De Vrienden van De Hanepraij, Kringloop Reeuwijk, M. de Koning autobedrijven uit Krimpen aan den IJssel en Reklame & Design uit Stolwijk.

Van IJsseldijk: "Wij zijn erg blij dat we samen met collega's en door onze sponsors deze bus voor de bewoners van De Hanepraij hebben kunnen realiseren."