Tablis Wonen en Schilderwerken Van de Velde sluiten 15-jarig onderhoudsovereenkomst

Schilderwerken Van de Velde ondertekenden donderdagmiddag 3 november 2016 een overeenkomst voor langdurig onderhoud

« terug naar zakelijk

SLIEDRECHT - De Sliedrechtse woningbouwcorporatie Tablis Wonen en Schilderwerken Van de Velde uit Bergambacht ondertekenden donderdagmiddag 3 november 2016 een overeenkomst voor langdurig onderhoud van de galerijflat ‘de Nachtegaal' te Sliedrecht.

Schilderwerken Van de Velde gaat voor een periode van 15 jaar al het schilderonderhoud, inclusief enkele bijkomende werkzaamheden, aan de buitengevels van de flat ‘de Nachtegaal' uitvoeren.

Op dit moment zijn de uitvoerende werkzaamheden al in volle gang en is men ook al druk met de voorbereiding van de naastgelegen flat ‘de Reiger'.

Voor Tablis Wonen is dit het eerste RGS meerjarenproject. De intentie is dat er naast dit project meerdere RGS projecten zullen worden opgezet. De eerste ervaringen met dit RGS-project worden door beide partijen namelijk als zeer positief ervaren.

"Wij zijn als bedrijf al meer dan 16 jaar actief voor Tablis Wonen. Ook hebben wij meerdere werknemers die woonachtig zijn in Sliedrecht", zegt Peter de Gruijter van Schilderwerken Van de Velde. Deze RGS overeenkomst is het resultaat van een lange en intensieve samenwerking in het voorbereidingstraject tussen beide partijen.

 

 

 

http://www.sliedrecht24.nl/tablis-wonen-en-velde-sluiten-15-jarig-contract/