ONZE DISCIPLINES

Schilderwerk

SCHILDERWERK

SCHILDERWERK

Ziet u scheurtjes, blaasjes, loslatende verf op uw kozijnen, deuren? Of vochtplekken op uw buitenmuren? Deze beschadigingen tasten de kwaliteit van uw woning aan. 

Door het just-in-time onderhouden van uw schilderwerk blijft u vastgoedobject op conditoniar niveau.  
Van de Velde werkt nauw samen met verfleveranciers om het beste resultaat te kunnen garanderen voor uw vastgoedobject.

HOUTROTSANERING

HOUTROT SANERING

De constatering van houtrot is erg onplezierig. Uw veilige woning lijkt in verval te geraken en het vervangen van de kozijnen lijkt dichterbij dan ooit. Gelukkig is dat vaak niet de meest voor de hand liggende oplossing.

Het voorkomen van houtrot is één van onze grootste doelen. Wij weten waar de zwakke punten van uw woning zitten en kunnen zo vroegtijdig houtrot voorkomen. En mocht er toch sprake zijn van houtrot, dan kunnen wij specifieke houtrotdelen eenvoudig repareren of vervangen. Zo werken wij preventief en maken uw kozijnen weer fit.

Houtrotsanering is efficiënt en kostenbesparend, voor het onderhoud aan uw kozijn. Van de Velde is specialist in houtrotherstel.

Houtrotsanering

Geveltimmerwerk

GEVELTIMMERWERK

GEVELTIMMERWERK

Mochten geveldelen niet meer hersteld kunnen worden dan dienen ze vervangen te worden. Dit kan deelvervanging zijn of het geheel dient compleet vervangen te worden om vervolgschade te voorkomen.

Onderhouden van gevelelementen is dan ook belangrijk om dit binnen de juiste intervalmomenten te verrichten.

Van de Velde is gespecialiseerd in het onderhouden van gebouwen en objecten met als resultaat just-in-time onderhouden.

WANDDECORATIE

WANDDECORATIE

Behang is verkrijgbaar in veel soorten en alle kleuren. Wilt u uw kamer een persoonlijk tintje geven? Kies dan voor fotobehang waarmee u uw eigen foto op uw wand krijgt. Behang voorzien van een eigen foto of meerdere foto’s maakt een kamer persoonlijk. 

We brengen regelmatig traditioneel behang aan, en steeds vaker werken we ook met vinylbehang, fotobehang, behang met een hout-look zoals bamboe of schroten. Daarnaast kunnen we diverse soorten exclusieve wandbekleding op basis van textiel of vinyl leveren en aanbrengen.

 

 

Wanddecoratie

Glas-/ kozijnvervanging

GLAS-/ KOZIJNVERVANGING

GLAS-/ KOZIJN VERVANGING

Heeft houtrotsanering geen zin meer dan is vervanging een uitstekende keuze. Gaat het om hout-, kunststof- of aluminiumkozijnen dan geven wij u graag advies.  

Zijn de kozijnen/ ramen nog voorzien van enkele beglazing dan kunnen we het warmteverloop visueel maken d.m.v. een warmte camera.

 

 

 

 

VOEGWERK-/ GEVELHERSTEL

VOEGWERK-/ GEVELHERSTEL

Zijn gevels aan het scheuren of is het voegwerk aan het verzanden. Dan herstellen wij dit d.m.v. een herstelplan. Gaat het om plaatselijk- of complete herstel wij geven u graag advies voor het herstellen.

 

 

 

 

 

 

Voegwerk-/ gevelherstel

CONTACT

Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op.

Postadres

Bezoekadres

Telefoon en mail